Dyson Micro
Paras hinta

Dyson Micro 1.5kg

Jätä arvostelu
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
8.1/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #10 tuoteryhmässä Varsi-imurit
Dyson Micro 1.5kg on vertailujemme halvin Dysonin varsi-imuri. Sen erittäin kevyen rakenteen ansiosta se soveltuu erityisen hyvin ihmisille, joille tavallisen painoisen imurin käsittely tuottaa hankaluuksia.
Expert Reviews
8
RTINGS
8.8
Trusted Reviews
8
Tech Advisor
7
TechRadar
8
PLUSSAT:
  • Nimensä mukaisesti höyhenen kevyt
  • Puhdistaa paljaat lattiat loistavasti
  • Toimii hienosti myös rikkaimurina
  • Helppokäyttöinen
MIINUKSET:
  • Melkoisen lyhyt akun kesto
  • Ei loista mattoja imuroidessa

Dyson Micro 1.5kg vertailut

Tällaisia arvioita Dyson Micro 1.5kg on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Kunniamaininta" (RTINGS)

"Dyson Micro 1.5kg on kevyt johdoton varsi-/rikkaimuri, joka toimii poikkeuksellisen hyvin paljailla lattioilla. Siinä on pieni likalokero ja lyhyempi akun kesto kuin Dyson V15 Detectissä. Sen lattiapään pehmeä rulla tekee siitä sopimattoman mattojen puhdistukseen."

"Kevyin Dyson" (Expert Reviews)

Dyson Micro 1.5kg arvostelut

Näin Dyson Micro 1.5kg on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

Expert Reviews
8/10
Arvosana
"Dyson Micro 1,5 kg on pienempi, halvempi ja helpompi käsitellä kuin useimmat tällä hetkellä saatavilla olevat Dyson-mallit, mutta sitä ei kuitenkaan voi automaattisesti suositella kaikille, jotka etsivät kevyttä imuria. Kyllä, se on hyvä kovilla lattioilla ja se on erinomainen rikkaimurikäytössä. Ilman mattoystävällistä lattiapäätä sen vetovoima on kuitenkin rajallinen."
RTINGS
8.8/10
Arvosana
"Dyson Micro on loistava paljaille lattioille. Se puhdistaa lemmikkien karvat ja muut roskat ongelmitta. Se on myös huomattavan kevyt ja helppokäyttöinen. Siinä on muutamia osia, jotka on puhdistettava säännöllisesti, mutta sillä ei ole käytännössä lainkaan toistuvia kustannuksia. Valitettavasti sen likalokero on hyvin pieni, ja sen akun kesto on vain tasoa ok."
Trusted Reviews
8/10
Arvosana
"Poikkeuksellisen kevyt Dyson Micro 1.5 kg on erittäin helppo liikuteltava ja sopii erinomaisesti pieniin siivoushommiin. Se on suunniteltu ensisijaisesti koville lattioille, joten niiden, joilla on paljon mattoja, kannattaa valita jokin muu malli. Niin hyvä kuin tämä imuri onkin kovilla lattioilla, Dyson Omni-glide on vielä hitusen parempi."
Tech Advisor
7/10
Arvosana
"Jos etsit helposti nurkasta napattavaa imuria pölyjen ja pienten sotkujen putsaamiseen, Dyson Microa kannattaa ehdottomasti harkita. Päivittäiseen käyttöön tarvitset kuitenkin toisen imurin."
TechRadar
8/10
Arvosana
"Dyson Micro 1.5 kg on Dysonin kevyin ja pienikokoisin johdoton pölynimuri tähän mennessä, mutta se on lähes yhtä tehokas kuin kalliimmat Dyson-mallit, ja se tuottaa erinomaisia tuloksia kovilla lattioilla. Vaikka se on tähän mennessä edullisin Dyson, sen keskimääräistä pienempi pölysäiliö, lyhyt käyttöaika ja vaihdettavan akun puuttuminen tarkoittavat kuitenkin, että se ei sovi kaikille."

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla Dyson Micro 1.5kg kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Dyson Micro 1.5kg
Dyson Micro 1.5kg

Lue lisää varsi-imureista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0