Dyson Omni-glide

Dyson Omni-glide

Jätä arvostelu
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
7.8/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #14 tuoteryhmässä Varsi-imurit
Tech Advisor
8
TechRadar
8
T3
10
Wired
7
RTINGS
6

Dyson Omni-glide vertailut

Tällaisia arvioita Dyson Omni-glide on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Paras varsi-imuri lattioille" (CNET)

Dyson Omni-glide arvostelut

Näin Dyson Omni-glide on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

Tech Advisor
8/10
Arvosana
"Tämä on ehdottomasti ketterin imuri, jota olemme käyttäneet. Se tekee imuroinnista paljon vähemmän työlästä. Se sopii kuitenkin vain koville lattioille, ja sen pieni säiliö ja lyhyt akun kesto merkitsevät, että se on vain yhden tempun poni, vaikka tämä yksi temppu onkin erittäin hyvä."
TechRadar
8/10
Arvosana
"Dyson Omni-glide on paljaille lattioille tarkoitettu uudentyyppinen imuri, jota voi liikuttaa mihin suuntaan tahansa. Sen kaksiharjainen puhdistuspää kattaa laajemman alueen yhdellä pyyhkäisyllä, ja sen tehokas imu on lähes samaa luokkaa kuin kalliimmissa Dyson-malleissa. Se on kuitenkin kallis verrattuna vastaavilla ominaisuuksilla varustettuihin kilpailijoihin, ja siinä on myös keskimääräistä pienempi pölysäiliö ja lyhyt käyttöaika."
T3
10/10
Arvosana
"Dyson Omniglide voi olla täydellinen ratkaisu, jos sinulla on paljon paljaita lattioita ja olet kyllästynyt painimaan raskaamman johdottoman varsi-imurin kanssa. Tämä uusi höyhensarjalainen leijuu kuin perhonen ja pistää kuin ampiainen, ja sen imukyky on yllättävän hyvä kokoonsa nähden."
Wired
7/10
Arvosana
"Tämä kevyt imuri puulattioille on tehnyt elämästäni helpompaa ja muruttomampaa."
RTINGS
6/10
Arvosana
"Dyson Omni-glide on hyvä paljaiden lattioiden puhdistukseen. Sen suorituskyky tällä pintatyypillä on keskinkertainen, koska isommat roskat juuttuvat harjateloihin tai imurin kapeaan sisäänmenoaukkoon. Plussana on, että se imee ongelmitta pienemmät roskat, kuten riisin, ja sen ohjattavuus on erinomainen. Valitettavasti sen likalokero on hyvin pieni ja se on tyhjennettävä usein."
Dyson Omni-glide
Dyson Omni-glide

Lue lisää varsi-imureista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0