Xiaomi Mi Smart Air Fryer
Paras hinta

Xiaomi Mi Smart Air Fryer

Jätä arvostelu
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
8.3/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #6 tuoteryhmässä Airfryerit
T3
8
Tech Advisor
7
TechRadar
8
Expert Reviews
8

Xiaomi Mi Smart Air Fryer vertailut

Tällaisia arvioita Xiaomi Mi Smart Air Fryer on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Paras älykäs airfryer, joka ei ole musta" (T3)

Xiaomi Mi Smart Air Fryer arvostelut

Näin Xiaomi Mi Smart Air Fryer on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

T3
8/10
Arvosana
"Kun valittavana on monia kilpailevia malleja, Xiaomi Mi Smart Air Fryerin on tehtävä paljon saadakseen huomiosi. Se on edullinen, ja sen valkoinen design saattaa herättää mielenkiintosi. Korin tilavuus on 3,5 litraa, ja sitä on helppo käyttää laitteen etuosassa olevalla yksittäisellä säätimellä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sovellusta, joka tarjoaa myös käteviä reseptejä. Vaikka laitteen käyttäminen sovelluksen kautta onkin joissain tilanteissa kätevää, niin se tarjoaa vain rajallisesti seurantatietoja laitteesta ja ruoan kypsymisestä. Ehkä suurin haittapuoli tässä friteerauskoneessa on kuitenkin sen kyvyttömyys kuumentaa todella kuumaksi, mikä johtaa usein odotettua vähemmän rapeisiin ranskalaisiin. Harjoittelun ja ajan avulla voit kuitenkin voittaa tämän haittapuolen."
Tech Advisor
7/10
Arvosana
"Tätä tyylikkään näköistä laitetta voidaan käyttää kauko-ohjatusti, mutta sen hieman huteran rakenteen vuoksi sitä on vaikea suositella varauksetta."
TechRadar
8/10
Arvosana
"Xiaomi Mi Smart Air Fryer on monipuolinen keittiökone, joka valmistaa rapeita ranskalaisia ilman rasvaa. Se voi ilmafriteerauksen lisäksi paistaa, paahtaa, kuivata ja jopa fermentoida jogurttia, ja se voi jopa muodostaa yhteyden wlan-verkkoon, mikä mahdollistaa etäohjauksen."
Trusted Reviews
/10
Arvosana
"Kun otetaan huomioon älykäs sovellusohjaus ja tarjolla olevien reseptien määrä, Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L on yllättävän halpa. Se ei ole huono budjettiluokan air fryer, mutta testeissä siitä puuttui kyky tuottaa todella rapeita lopputuloksia. En myöskään ole varma, kuinka hyödyllinen sovellus on; kun olet tottunut valmistamaan ruokaa air fryerilla, on usein helpompaa asettaa lämpötila ja kypsennysaika manuaalisesti. Itse asiassa luopuisin mielelläni älykkäistä ominaisuuksista ja säästäisin hieman rahaa valitsemalla sen sijaan Towerin 4,3 litran manuaalisen air fryerin."
Expert Reviews
8/10
Arvosana
"On kiistatonta, että hyvän ulkonäön ja langattoman sovellusohjauksen ansiosta tämä ilmafriteerauskeitin erottuu edukseen. Lisäksi valmistin sillä melko hyviä aterioita manuaalisilla asetuksilla. Se on myös edullinen ottaen huomioon älyominaisuudet. Valitettavasti sen pienen koon, hitaiden kypsennysaikojen ja epätarkkojen lopputulosten vuoksi sitä on vaikea suositella muiden air fryereiden sijaan."

Tuotetiedot: Xiaomi Mi Smart Air Fryer

Mitat

33.5 x 25.2 x 30.4 cm

Teho (W)

1500

Tilavuus

3.5 l

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla Xiaomi Mi Smart Air Fryer kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Xiaomi Mi Smart Air Fryer
Xiaomi Mi Smart Air Fryer

Lue lisää air fryereista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0