- 20% Bose QuietComfort 45 Wireless
Paras laatu

Bose QuietComfort 45

279,99

(1 tuotearvio)
Hinta päivitetty 21 kesäkuun, 2024 23:02
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
9/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #7 tuoteryhmässä Kuulokkeet
Jos etsit over-ear-vastamelukuulokkeita jokapäiväiseen pitkäkestoiseen käyttöön, niin nämä Bosen QuietComfort-sarjan tuoreimmat edustajat ovat valintasi. Ne ovat nimelleen uskollisesti poikkeuksellisen mukavat käyttää ja niiden melunvaimennus on luokkansa
CNET
9.1
PC Mag
9
Tom's Guide
9
The Verge
8.5
What Hi-Fi?
8
RTINGS
7.6
PLUSSAT:
 • Erittäin hyvä melunvaimennus
 • Kevyet ja mukavat korvilla
 • Mehevä basso ja kirkkaat ylä-äänet
 • Aware Mode -tila laskee tarvittaessa ympäristön äänet läpi
 • Myös langallinen käyttö
MIINUKSET:
 • Vastamelua ei voi säätää
 • Äänenlaatu ei tarpeeksi tarkka hifisteille

Bose QuietComfort 45 vertailut

Tällaisia arvioita Bose QuietComfort 45 on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Paranneltu QuietComfort" (CNET: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Bose QuietComfort 45 näyttää pääpiirteittäin samalta kuin suosittu edeltäjänsä QuietComfort 35 II, ja suurin ero muotoilussa on USB-C-portti vanhemman Micro-USB-portin sijasta. Ja vaikka Bose 700:lla on paljon faneja, monet (minä mukaan lukien) pitävät tätä QuietComfort-mallia hieman mukavampana, ja kuulokkeet voi taittaa kasaan. Nämä ovat luultavasti markkinoiden mukavimmat kuulokkeet."

Testivoittaja - "Parhaat vastamelukuulokkeet" (PC Mag: "Parhaat vastamelukuulokkeet")
"Parhaat vastamelukuulokkeet pitkäkestoiseen aktiiviseen vastamelukäyttöön" (Tom's Guide: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"QC over-ear-kuulokesarjan uusin tulokas on sen paras malli tähän mennessä, ja se sisältää useita parannuksia, kuten paremman aktiivisen vastamelun, äänen ja akun keston. Aktiivinen vastamelu on yhtä tehokas kuin 700-mallissa, sillä se estää lähes 90 prosenttia ympäristön äänistä suurella tehokkuudella."

"Bosen QC45-kuulokkeet ovat paluu ruotuun parhaalla mahdollisella tavalla. Niiden muotoilu on hyvin samankaltainen kuin QC35II:n, joten ne ovat huomattavan kevyet ja mukavat päässä, vaikka niitä käyttäisi koko päivän. Soikeat korvakupit eivät koskaan väsytä korvia, eikä mikään vedä vertoja Boselle mukavuuden suhteen. Mikä parasta, toisin kuin Noise Canceling Headphones 700 -kuulokkeet, nämä voi taittaa kokoon, jolloin ne kulkevat helpommin mukana matkoilla."

"Hyvä melunvaimennus, mutta äänenlaatu ei pärjää parhaille kilpaileville malleille" (What Hi-Fi?: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Jos haluat vastamelukuulokkeet, joissa on mukavampi istuvuus, harkitse Bose QuietComfort 45 II tai QC35 II Wireless 2018 -kuulokkeita. Ne eivät ole yhtä laadukasta tekoa kuin Sony WH-1000XM4:t eikä niissä ole virtuaalista surround-ääntä, mutta ne eivät purista päätäsi yhtä paljon ja niissä on hyvin pehmustetut korvakupit, mikä tekee niistä paljon mukavammat."

Bose QuietComfort 45 arvostelut

Näin Bose QuietComfort 45 on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

CNET
9.1/10
Arvosana
"QC45:t ovat erinomaiset vastamelukuulokkeet, joissa on hyvä ääni, huippuluokan melunvaimennus, hyvä headset-suorituskyky ja vankka akun kesto. Ne ovat selkeä parannus QC35 II:een verrattuna. Jos kuitenkin omistat jo QC35 II -kuulokkeet, en usko, että ne ovat niin suuri parannus, että ne olisivat heti pakollinen hankinta, ellet todella halua USB-C-latausta. Ja jos omistat jo 700:t, nämä eivät ole parannus."
PC Mag
9/10
Arvosana
"Vaikka kilpailu on kovempaa kuin koskaan, Bose QuietComfort 45 -kuulokkeet johtavat edelleen alaa markkinoiden parhaalla aktiivisella vastamelutoiminnolla."
Tom's Guide
9/10
Arvosana
"329 dollarin hintaiset Bose QuietComfort 45:t ovat erinomainen päivitys, jossa on parannettu aktiivinen vastamelu, ääni ja akun kesto."
The Verge
8.5/10
Arvosana
"QuietComfort 45 -kuulokkeet ovat Bosea parhaimmillaan. Ne eivät ole mikään suuri poikkeus aiemmista malleista, ja ne jatkavat tuttua linjaa niin tarkasti, että niitä on helppo pitää vähemmän kunnianhimoisina kuin Bose 700 -vastamelukuulokkeita. Mutta parannuksillaan melunvaimennukseen, hyödyllisellä uudella ympäristön tiedostavalla tilalla ja muilla parannuksilla Bose on lisännyt runsaasti vetovoimaa siihen, mikä oli jo ennestään vankka perusta. Etkä yksinkertaisesti löydä mukavampia vastamelukuulokkeita."
What Hi-Fi?
8/10
Arvosana
"Bosen QC45:t tarjoavat hyvän melunvaimennuksen, mutta äänenlaadun osalta se ei vedä vertoja parhaille malleille."
RTINGS
7.6/10
Arvosana
"Bose QuietComfort 45 sopii erinomaisesti työmatkoihin ja matkusteluun. Ne istuvat erittäin mukavasti, ja niiden yli 21 tunnin akunkesto kestää helposti pitkiä päiviä liikkeellä. Niissä on aktiivinen vastamelu, joka kaiken kaikkiaan estää erinomaisesti taustamelun ympärilläsi, kuten bussin ja lentokoneen moottorien hiljaisen jyrinän. Kuulokkeet ovat kuitenkin melko kookkaat, vaikka niiden mukana tuleekin kotelo, joka auttaa suojaamaan niitä."

Tuotetiedot: Bose QuietComfort 45

Varsi-imurit
Latausaika

2.5 h

Kuulokkeet
Langattomat

Kyllä

Vastamelu

Kyllä

Akunkesto

24 h

Kuulokkeen rakenne

Suljettu

Paino (g)

240

1 kokemus tuotteesta Bose QuietComfort 45

2.0 / 5
0
0
0
1
0
Jätä arvostelu
Näytä kaikki Hyödyllisimmät Korkeimmat arvosanat Huonoimmat arvosanat
 1. timotei80

  Odotukset oli vanhojen QC35:sten jälkeen korkealla, mutta aika valju maku näistä on jäänyt. Vastamelusta ei moitittavaa, se toimii kuin pitääkin eli vaimentaa melkein KAIKEN, mutta muilla alueilla jää vähän kuti piippuun. Akunkesto, soundi ja yleinen käyttöfiilis ei vedä vertoja esim Sonyn ja Shuren vastaaville luureille ja appi tuntuu melko bugiselta.

  Todella mukavathan nämä on päässä mutta jos nyt ei ihan 24/7 kulje luurit korvilla niin parempaakin on tarjolla.

  + PLUSSAT: vastamelu mukavat päässä
  - MIINUKSET: nuhjuinen soundi buginen sovellus
  Hyödyllinen(0) Hyödytön(0)You have already voted this

  Lisää oma kokemuksesi

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Bose QuietComfort 45

  279,99

  Lue lisää kuulokkeista

  Arvostelu.net
  Logo
  Vertaile tuotteita
  • Total (0)
  Vertaa
  0