Focal Stellia
Paras laatu

Focal Stellia

2 999,00

Jätä arvostelu
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
9/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #8 tuoteryhmässä Kuulokkeet
Ranskalainen hifipaja Focal teki kenties maailman parhaat kuulokkeet, joiden hinnalla voisi ostaa myös ranskalaisen laatuauton, kuten 10 vuotta piinatun Rellun. Tai vaikka kokolihapihvin ja yli 2600 Pirkka-olutta.
Headfonics
9
TechRadar
8
Headfonia
9
TechHive
10
What Hi-Fi?
10
PLUSSAT:
  • Poikkeuksellinen laatu niin äänessä kuin rakenteessakin
  • Erittäin mukavat pitkässäkin käytössä
MIINUKSET:
  • Hinta

Focal Stellia vertailut

Tällaisia arvioita Focal Stellia on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Parhaat luksuskuulokkeet" (TechRadar: "Parhaat kuulokkeet")

"Jos et huomioi hintaa, Focal Stellia -kuulokkeet ovat ehkä parhaat kuulokkeet koko planeetalla. Niiden laaja äänikuva ja yksityiskohtainen, tarkka äänenkäsittely tarkoittaa, että ne saavat minkä tahansa musiikkigenren kuulostamaan loistavalta."

"Parhaat suljetut ja langalliset ultra-premium kuulokkeet" (T3: "Parhaat langalliset kuulokkeet")

"Focal tunnetaan sen poikkeuksellisen hyvistä kuulokkeista, joilla on yhtä poikkeukselliset hinnat, mutta ne ovat yleensä olleet avoimia, ja siten rajoitettu kuuntelemiseen vain ihanteellisissa olosuhteissa. Stellia on Focalin yritys tuoda sen kuuluisa äänenlaatu kuulokkeisiin, joita voi kuunnella missä tahansa, ja ne ovat aivan ilmiömäiset."

Focal Stellia arvostelut

Näin Focal Stellia on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

Headphonesty
9/10
Arvosana
"Stellia tarjoaa yksityiskohtaisen ja energisen kuuntelukokemuksen. Ne ovat mukaansatempaavat ja erottelevat, ja niiden matalissa äänissä on kivaa painokkuutta ja lämpöä ilman että ne käyvät väsyttäviksi. Dynamiikka on vaikuttavaa ja transientit ovat huomattavan nopeita. Ne ovat todennäköisesti tilavimmat tuntemani suljetut kuulokkeet. Ne ovat intiimit olematta klaustrofobiset ja ne todennäköisesti miellyttävät useimpia kuuntelijoita, paitsi jos et pidä liioitellusta tilantunteesta."
Headfonics
9/10
Arvosana
"Focal Stelliat ovat yhdellä sanalla sanottuna taivaalliset. Suljettuja kuulokkeita, joissa on tehty näin monta asiaa oikein on lähes mahdotonta löytää, mutta Focal on siinä onnistunut. Viimeisinä sanoina tässä arvostelussa haluaisin sanoa nämä sanat koko Focalin henkilökunnalle: "félicitations pour la fabrication d'un super casque" ("onnittelut erinomaisten kuulokkeiden valmistamisesta"). Hienosti tehty."
TechRadar
8/10
Arvosana
"Focal Stellioissa yhdistyy laadukas ammattitaito ja ällistyttävän avoin äänikuva, ja ne kuulostavat tajunnanräjäyttävän hyviltä - mutta niiden 3000 dollarin hintalappu saattaa olla hieman liikaa."
Headfonia
9/10
Arvosana
"Stelliat ovat saaneet minut kuulemaan musiikkia ja kokemaan äänentoistoa tavalla johon mitkään kuulokkeet eivät ole aiemmin pystyneet - ja olen kuunnellut hyvin pitkälti niitä kaikkia. Ne ovat puhdasta ylellisyyttä ja yksityiskohtaisuutta (sekä äänellisesti että rakenteellisesti) alusta loppuun - ne ovat hyvin, hyvin erityiset."
TechHive
10/10
Arvosana
"Nämä kuulokkeet tarjoavat tyrmäävän upeaa ääntä ja äärimmäistä mukavuutta ruhtinaalliseen hintaan."
What Hi-Fi?
10/10
Arvosana
"Yksinkertaisesti parhaat suljetut kuulokkeet joita olemme kuunnelleet - asiaankuuluvasti kunnianhimoisen hintalapun kera."

Tuotetiedot: Focal Stellia

Langattomat

Ei

Vastamelu

Ei

Kuulokkeen rakenne

Suljettu

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla Focal Stellia kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0