- 9% Apple AirPods Max

Apple AirPods Max

524,00

Jätä arvostelu
Hinta päivitetty 22 kesäkuun, 2024 12:24
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
8.9/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #9 tuoteryhmässä Kuulokkeet
Applen AirPod Maxit ovat loistavat kuulokkeet huipputason aktiivisella vastamelutoiminnolla ja hienolla äänentoistolla. Niiden suuren hinnan vuoksi niitä ei voi kuitenkaan varauksetta suositella muille kuin Apple-käyttäjille.
TechRadar
8
What Hi-Fi?
10
CNET
8.9
PC Mag
8
Tom's Guide
8
The Verge
8.5
Wired
8
PLUSSAT:
  • Viimeisen päälle laadukkaat
  • Loistava aktiivinen vastamelu
  • Mukavat korvakupit ja pääpanta
  • Tilaääni videoille seuraa dynaamisesti pään liikkeitä
MIINUKSET:
  • Hyödytön kantokotelo
  • Langattomasta käytöstä saa maksaa 40€ ekstraa (vaatii Lightning-3.5mm-kaapelin)
  • Käytännössä vain Apple-laitteille

Apple AirPods Max vertailut

Tällaisia arvioita Apple AirPods Max on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Parhaat over-ear-kuulokkeet Apple-uskollisille" (TechRadar: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Apple AirPods Maxia on odotettu malttamattomasti jo pidemmän aikaa. Huhut ja spekulaatiot ovat pitäneet mallin otsikoissa parin vuoden ajan, eivätkä aktiivinen vastamelutoiminto, huippuunsa viritetty äänenlaatu sekä Applelle tyypillinen muotoilu ole vähentäneet kiinnostusta."

"Applen ensimmäisten on-ear-kuulokkeiden korkea hinta on perusteltu" (What Hi-Fi?: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Apple AirPods Maxit ovat ensiluokkaiset langattomat over-ear-kuulokkeet, joissa on erinomainen aktiivinen vastamelu. Ne ovat kuitenkin painavat, mikä voi olla epämukavaa pitkäkestoisessa käytössä. Niiden kantokotelo ei myöskään suojaa kuulokkeita vaurioilta."

"Korkealuokkainen vaihtoehto" (CNET: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Kyllä, ne ovat kalliit, mutta AirPods Max -kuulokkeet tuottavat rikkaamman ja yksityiskohtaisemman äänen kuin Bosen ja Sonyn edullisemmat kilpailevat mallit. Niissä on myös markkinoiden paras melunvaimennus, ensiluokkainen laatu ja Applen virtuaalinen surround-äänentoisto videoiden katselua varten."

"Parhaat vastamelukuulokkeet iPhone-käyttäjille" (PC Mag: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Applen AirPods Max -kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänentoiston, huippuluokan melunvaimennuksen ja joukon hyödyllisiä ominaisuuksia aivan upeassa muotoilussa hieman liian kalliilla hinnalla."

"Parhaat vastamelukuulokkeet iOS-käyttäjille" (Tom's Guide: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Vaikka erittäin kalliissa AirPods Max -kuulokkeissa on vain yksi aktiivisen vastamelutoiminnon taso, se toimii kuin rasvattu. Kuulokkeet estävät hyvin ympäristön äänet, erityisesti matalemmilla taajuuksilla. Se on melkein yhtä hyvä kuin Bosen aktiivinen vastamelu, mikä on hieno saavutus Applen ensimmäiselle over-ear-kuulokeparille."

"AirPods Max -kuulokkeet maksavat huomattavasti enemmän kuin mitkään muut suosituksemme. Applen laatu on kuitenkin aivan toista luokkaa: näissä kuulokkeissa monissa vastamelukuulokkeissa käytetty muovi on vaihdettu teräkseen ja alumiiniin, ja korvakupit ovat hengittävää verkkokangasta."

Testivoittaja - "Absoluuttisesti parhaat" (Wired: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Jos käytät iPhonea ja olet valmis maksamaan niiden hinnan, Applen melua vaimentavat over-ear-kuulokkeet ovat paras valinta. Ne ovat luultavasti parhaat langattomat kuulokkeet, joita olet koskaan kuunnellut, mutta hämmästyttävä tarkkuus ei ole ainoa syy ostaa Applen lippulaivakuulokkeet. Erinomainen liitettävyys Applen laitteisiin, Bosen peittoava melunvaimennus ja yksi laadukkaimmista rakenteista joita 1000 euron paremmalta puolen voi saada tekevät näistä kuulokkeista loistavan valinnan useimmille ihmisille."

Apple AirPods Max arvostelut

Näin Apple AirPods Max on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

TechRadar
8/10
Arvosana
"Apple AirPods Max ovat äänentoiston suhteen yhdet parhaista kuulokkeista, joita olemme testanneet. Ne ovat helppokäyttöiset ja niiden vastamelutoiminto pärjää helposti Sony WH-1000XM4:n ja Bose 700:n kaltaisille vastamelukuulokkeille. Niiden korkea hinta, rajoitukset Android-käyttäjille ja 3,5 mm:n ääniliitännän puuttuminen tarkoittavat kuitenkin sitä, että suosittelemme niitä vain iOS-käyttäjille, joilla on paljon rahaa käytettävänä - eikä kiinnostusta Hi-Res Audio -äänentoistoon."
What Hi-Fi?
10/10
Arvosana
"Äänellisesti AirPods Maxeja ei voi moittia - nämä ovat ehdottomasti parhaat langattomat kuulokkeet, jotka voit ostaa."
CNET
8.9/10
Arvosana
"Ne ovat isot ja kalliit, mutta Applen AirPods Max over-ear-kuulokkeet tekevät vaikutuksen äänenlaadullaan ja samoilla lisäominaisuuksilla, jotka löytyvät AirPods Proista."
PC Mag
8/10
Arvosana
Tom's Guide
8/10
Arvosana
"AirPods Maxit ovat poikkeukselliset vastamelukuulokkeet, joissa on ylellinen muotoilu, hienostunut äänikuva ja älykkäät ominaisuudet. Mutta 549 dollarin hintaa ja epätavanomaista koteloa on vaikea sivuuttaa."
The Verge
8.5/10
Arvosana
"Applen over-ear-kuulokkeissa on loistava rakennelaatu ja ääni, mutta ne ovat kieltämättä kalliit."

Tuotetiedot: Apple AirPods Max

Langattomat

Kyllä

Vastamelu

Kyllä

Akunkesto

20 h

Kuulokkeen rakenne

Suljettu

Paino (g)

350

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla Apple AirPods Max kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Apple AirPods Max

524,00

Lue lisää kuulokkeista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0