- 29% Bose QuietComfort Earbuds
Paras laatu

Bose QuietComfort Earbuds

200,00

Jätä arvostelu
Hinta päivitetty 21 kesäkuun, 2024 23:02
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
9.3/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #2 tuoteryhmässä Langattomat nappikuulokkeet
Jos hinta ei ole este, niin Bosen QuietComfort-nappikuulokkeet ovat yhdet tämän hetken parhaista täysin langattomista vastamelukuulokkeista.
TechRadar
9
What Hi-Fi?
10
RTINGS
7.5
CNET
8.4
PC Mag
8
Tom's Guide
8
PLUSSAT:
  • Hyvä aktiivinen vastamelutoiminto
  • IPX4-luokitus
  • Istuvat mukavasti
  • Nopea lataus
  • Automaattinen pausetus
MIINUKSET:
  • Ei usean laitteen samanaikaista yhdistämistä

Bose QuietComfort Earbuds vertailut

Tällaisia arvioita Bose QuietComfort Earbuds on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Paras vastamelutoiminto täysin langattomissa nappikuulokkeissa" (TechRadar: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Bosen toinen yritys täysin langattomien kuulokkeiden saralla on merkittävä loikka parempaan yhtiön aiemmista SoundSport Free -kuulokkeista."

"Fantastiset täysin langattomat nappikuulokkeet loistavalla vastamelutoiminnolla" (What Hi-Fi?: "Parhaat vastamelukuulokkeet")
"Parhaat vastamelunappikuulokkeet" (RTINGS: "7 parasta vastamelukuuloketta")

"Parhaat testaamamme vastamelunappikuulokkeet ovat täysin langattomat Βose QuietComfort Earbudsit. Näissä kuulokkeissa on aktiivinen vastamelutoiminto, joka estää erinomaisesti ympäristön äänet, mukaan lukien bussin ja lentokoneen moottorin hiljaisen jyrinän. Voit myös valita sovelluksen avulla neljän eri tilanteisiin tarkoitetun vastameluasetuksen välillä."

"Huippuluokan täyslangattomat melunvaimennuksella" (CNET: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Bose QuietComfort -nappikuulokkeet ovat monella tapaa erinomaiset täyslangattomat kuulokkeet, erityisesti äänenlaadun ja melunvaimennuksen osalta. Niiden melunvaimennus on täyslangattomissa nappikuulokkeissa huippuluokkaa."

"Parhaat täyslangattomat nappikuulokkeet syville bassoille" (PC Mag: "Parhaat vastamelukuulokkeet")
"Parhaat langattomat vastamelunappikuulokkeet" (Tom's Guide: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Bose QuietComfort Earbuds -kuulokkeet ovat langattomien vastamelunappikuulokkeiden kärkisijalla. Ajattele näitä nappikuulokkeita Bose 700:n langattomana nappikuulokevarianttina, joka tarjoaa paljon samoja toimintoja lyömättömän aktiivisen vastamelun suorituskyvyn aikaansaamiseksi, mutta vähemmillä mikrofoneilla. Niissä on 10 vastamelutasoa, joita voi säätää Bose Connect -sovelluksessa. Vastamelutoiminnon voi asettaa myös ympäristön kuuntelutilaan, joka mahdollistaa täyden tietoisuuden siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu."

Bose QuietComfort Earbuds arvostelut

Näin Bose QuietComfort Earbuds on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

TechRadar
9/10
Arvosana
"Bosen toinen yritys täysin langattomien kuulokkeiden saralla on merkittävä loikka parempaan yhtiön aiemmista SoundSport Free -kuulokkeista. QuietComfort Earbuds ei ole ainoastaan muotoilultaan paljon laadukkaampi, vaan sen vastamelutoiminto on myös ensiluokkainen. Äänentoisto on niin ikään todella hyvä ja tarjoaa erinomaisen selkeyden, mutta jää basson osalta Sonyn varjoon. Lisäksi napit ovat todella mukavat ja tukevat korvissa, vaikka ne ovat kooltaan melko suuret."
What Hi-Fi?
10/10
Arvosana
"Bose QuietComfort -nappikuulokkeet tarjoavat energisen, tasapainoisen äänen ja loistavan melunvaimennuksen. Varteenotettava ehdokas luokkansa parhaaksi."
RTINGS
7.5/10
Arvosana
"Bose QuietComfort -nappikuulokkeet sopivat erinomaisesti työmatkoihin ja matkustamiseen. Näissä hyvin rakennetuissa kuulokkeissa on loistava aktiivinen vastamelu, joka auttaa vähentämään bassoalueen melua, kuten bussin ja lentokoneen moottoreita. Ne ovat myös tarpeeksi mukavat pidettäväksi pitkillä työmatkoilla, mutta niiden 7,3 tunnin akunkesto ei ehkä riitä, jos olet pitkällä lennolla. Ne ovat kuitenkin pienet ja kevyet, joten ne on helppo ottaa mukaan kaikkialle."
CNET
8.4/10
Arvosana
"Ne kuulostavat erinomaisilta ja niissä on mahdollisesti paras melunvaimennus täyslangattomissa nappikuulokkeissa, mutta ne eivät ole yhtä huomaamattomat tai mukavat kuin AirPods Prot - tai yhtä hyvät puheluihin."
PC Mag
8/10
Arvosana
Tom's Guide
8/10
Arvosana
"Melunvaimennuksen osalta Bose QuietComfort Earbuds -korvanapit päihittävät kaikki markkinoilla olevat langattomat nappikuulokkeet."

Tuotetiedot: Bose QuietComfort Earbuds

Langattomat

Kyllä

Vastamelu

Kyllä

Akunkesto

6 h (kuulokkeet) + 12 h (kotelo)

Kuulokkeen rakenne

Suljettu

Paino (g)

8.6

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla Bose QuietComfort Earbuds kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Bose QuietComfort Earbuds
Bose QuietComfort Earbuds

200,00

Lue lisää kuulokkeista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0