iRobot Roomba S9 Plus
Paras laatu

iRobot Roomba S9+

1 200,00

Jätä arvostelu
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
9.6/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #1 tuoteryhmässä Robotti-imurit
Jos hinnalla ei ole väliä, niin iRobot Roomba S9+ on robotti-imureiden kuningas. Sen järisyttävällä hinnalla saa markkinoiden älykkäimmän robotti-imurin, jonka imuteho riittää jopa korvaamaan perinteisen imuroinnin.
TechRadar
9
Tom's Guide
8
TechHive
9
Modern Castle
9.9
PC Mag
8
RTINGS
7.7
TechGearLab
7.6
PLUSSAT:
  • Todella tehokas
  • Suorastaan kaunis muotoilu, joka huokuu premium-laatua
  • Helppo kartoittaa käyttövalmiiksi
  • Tyhjentää itse itsensä
MIINUKSET:
  • Erittäin kallis
  • Kovaääninen
  • Vain 60 minuutin akunkesto

iRobot Roomba S9+ vertailut

Tällaisia arvioita iRobot Roomba S9+ on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

Testivoittaja - "Paras robotti-imuri" (TechRadar)
Testivoittaja - "Paras robotti-imuri" (CNET)
Testivoittaja - "Paras lemmikkien karvojen imurointiin" (RTINGS)
"Mahtava mutta kallis robotti-imuri" (Tom's Guide)
"Kehittynein robotti-imuri" (TechHive)
"Paras robotti-imuri lattioille" (Business Insider)

"D:n muotoinen iRobot Roomba s9+ -robotti-imuri pärjäsi parhaiten kovapuulattiatesteissämme, ja siinä on itsetyhjentyvä pölysäiliö, vaikuttava sovellus, jonka avulla voit asettaa kieltoalueita, sekä suuret pääharjat, jotka keräävät roskat heti ensimmäisellä kerralla."

"Paras kokonaisuus" (Good Housekeeping)
"Paras premium-luokan robotti-imuri" (Engadget)

"Roomba s9+ on kieltämättä ylenpalttinen useimmille ihmisille - mutta se on yksi parhaista robotti-imureista. Huomaat sen premium-ominaisuudet heti, kun avaat sen laatikon."

iRobot Roomba S9+ arvostelut

Näin iRobot Roomba S9+ on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

TechRadar
9/10
Arvosana
"Roomba S9+ pyyhkäisee pois monet robotti-imureita vaivanneet ongelmat: se tyhjentää itsensä, kerää allergeenit, valloittaa nurkat ja tarjoaa aidosti räätälöitävissä olevan imuroinnin puhelimesi sovelluksesta. Sen hintalappu saattaa olla kova, mutta jos arvostat tahrattoman puhtaita lattioita mahdollisimman pienellä vaivalla ja säädöllä, hinta voi olla sen arvoinen."
Tom's Guide
8/10
Arvosana
"iRobot Roomba s9+ on hyvännäköinen, älykäs ja riittävän tehokas korvaamaan perinteisen ihmiskäyttöisen imurin. Mutta jokaista käskyäsi totteleva kartoittava robotti-imuri tulee premium-luokan hintalapulla."
TechHive
9/10
Arvosana
"iRobot s9+ on markkinoiden edistyksellisin robotti-imuri, mutta se on monen budjetin ulottumattomissa."
Modern Castle
9.9/10
Arvosana
"Roomba S9+ on mahdollisesti kaikkien aikojen kehittynein robotti-imuri. Se suoriutui poikkeuksellisen hyvin puhdistustesteissämme, sillä se poisti 99% kaikista roskista kolmella eri lattiatyypillä ja neljällä eri roskatyypillä. Uusi neliönmuotoinen etuosa on suunniteltu parantamaan puhdistusta kulmissa/reunoissa. Anturit ja kamerat varmistavat erinomaisen navigoinnin. Mutta parasta on, että se voi tyhjentää oman pölysäiliönsä (jopa 30 kertaa ennen kuin sinun tarvitsee tyhjentää pussi). Helposti yksi markkinoiden parhaista roboteista (ellei paras)."
PC Mag
8/10
Arvosana
"iRobotin Roomba s9+ on kallis, mutta sen älykäs navigointi, supertehokas imu ja kyky tyhjentää itsensä tekevät siitä parhaan testaamamme robotti-imurin."
RTINGS
7.7/10
Arvosana
"iRobot Roomba S9 on erittäin hyvä paljailla lattioilla. Se puhdistaa lemmikkieläinten karvat ja pienet roskat, kuten riisin, ongelmitta, vaikka sen suorituskyky heikkeneekin hieman, kun likalokero on täynnä. Se tuntuu varsin korkealaatuiselta, ja sen akun pitkä kesto mahdollistaa suurten huoneiden puhdistamisen ilman, että virta loppuu kesken. Valitettavasti siinä on paljon osia, jotka on huollettava säännöllisesti, ja sen toistuvat kustannukset ovat suhteellisen korkeat."

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla iRobot Roomba S9+ kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

iRobot Roomba S9+
iRobot Roomba S9+

1 200,00

Lue lisää robotti-imureista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0