Sennheiser Momentum 3 Wireless

Sennheiser Momentum 3 Wireless

Jätä arvostelu
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun

Sennheiser Momentum 3 Wireless vertailut

Tällaisia arvioita Sennheiser Momentum 3 Wireless on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Parhaat älykuulokkeet hyvällä äänenlaadulla" (TechRadar: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Pelkän äänenlaadun perusteella Sennheiser Momentum 3 Wireless -kuulokkeet ovat erinomaiset. Ääni on vivahteikas, siinä on lämmin alapää ja luonnolliselta kuulostavat korkeat taajuudet."

"Loistavat vastamelukuulokkeet" (What Hi-Fi?: "Parhaat vastamelukuulokkeet")
"Uudet Sennheiserin lippulaiva-nappikuulokkeet" (CNET: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Sennheiser Momentum True Wireless 3 tarjoaa erinomaisen äänen, parannetun melunvaimennuksen ja äänipuheluiden suorituskyvyn sekä pienemmän ja hienostuneemman muotoilun. Ne ovat ylipäätään yhdet parhaista täyslangattomista nappikuulokkeista, ja ne haastavat Sony WF-1000XM4 -kuulokkeet toden teolla."

"Parhaan kuuloiset vastamelukuulokkeet jos et ole Apple-käyttäjä" (The Verge: "Parhaat vastamelukuulokkeet jotka voit tällä hetkellä ostaa")

"Sennheiserin premium-luokan vastamelukuulokkeet tarjoavat ylellistä käyttömukavuutta, rikkaan äänen, jossa on runsaasti bassoa, ja ajatonta designia."

Sennheiser Momentum 3 Wireless arvostelut

Näin Sennheiser Momentum 3 Wireless on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

TechRadar
8/10
Arvosana
"Sennheiser Momentum 3 Wireless -kuulokkeissa on paljon rakastettavaa; ne kuulostavat upeilta, näyttävät hyvältä ja ovat helposti muokattavissa sovelluksen ansiosta. Vaivainen 17 tunnin akunkesto ja korkea hinta ovat kuitenkin pettymyksiä."
What Hi-Fi?
10/10
Arvosana
"Nämä erinomaiselta kuulostavat vastamelukuulokkeet vain entisestään vahvistavat Sennheiserin asemaa kuulokemarkkinoilla."
CNET
8.4/10
Arvosana
"Joidenkin tärkeiden parannusten ansiosta Momentum True Wireless 3 -nappikuulokkeet ovat varteenotettava kilpailija erinomaisille Sony WF-1000XM4 -kuulokkeille."
The Verge
8/10
Arvosana
"En kuitenkaan suosittelisi näitä kuulokkeita aivan kaikille, etenkään jos etsit parasta mahdollista äänenlaatua. 400 dollarin hinta asettaa nämä kuulokkeet tiukasti premium-luokkaan. Jos etsit ehdottomasti parasta äänenlaatua, suosittelen mieluummin Bowers & Wilkins PX Wireless -kuulokkeita, kun taas melunvaimennuksen maksimoimiseksi kannattaa tutustua Sonyn tai Bosen uusimpiin kuulokkeisiin."

Tuotetiedot: Sennheiser Momentum 3 Wireless

Langattomat

Kyllä

Vastamelu

Kyllä

Akunkesto

17 h

Kuulokkeen rakenne

Suljettu

Paino (g)

305

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla Sennheiser Momentum 3 Wireless kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sennheiser Momentum 3 Wireless
Sennheiser Momentum 3 Wireless

Lue lisää kuulokkeista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0