Samsung Jet 90

Samsung Jet 90

Jätä arvostelu
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
8.4/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #6 tuoteryhmässä Varsi-imurit
TechRadar
8
RTINGS
8
Modern Castle
9.6
Reviews.org
8.5
Digital Trends
8

Samsung Jet 90 vertailut

Tällaisia arvioita Samsung Jet 90 on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Paras varsi-imuri isoille huoneille" (CNET)
"Paras varsi-imuri lattioille" (Independent)

Samsung Jet 90 arvostelut

Näin Samsung Jet 90 on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

TechRadar
8/10
Arvosana
"Samsung Jet 90 toimii hyvin päivittäisessä siivouskäytössä, sillä se hoitaa lattialaatat, kokolattiamatot ja matot riittävän tehokkaasti. Siinä on riittävästi lisälaitteita, jotta pääset pölyn kimppuun missä tahansa kodin nurkassa, edellyttäen, että saat kaiken siivouksen tehtyä yhdellä akun latauksella."
RTINGS
8/10
Arvosana
"Samsung Jet 90 on erinomainen valinta lemmikkieläinten jälkien siivoamiseen. Se puhdistaa helposti lemmikkien karvat kaikilta pinnoilta. Voit käyttää sitä käsikäyttöisenä suutinpään tai harjan kanssa, jolloin voit puhdistaa huonekalut tai jopa lemmikkisi sängyn. Siinä on myös HEPA-suodatin, mikä on hienoa, jos olet huolissasi allergeeneista. Sitä on kuitenkin vaikea huoltaa."
Modern Castle
9.6/10
Arvosana
"Samsung Jet 90 on johdoton varsi-imuri, jossa on pelit ja rensselit, erilaisia suuttimia, 2 puhdistuspäätä (pehmeä ja monipintainen) ja hyvä puhdistusteho kaikilla lattiatyypeillä (98 % kokonaispuhdistusteho). Siinä on 4-asentoinen teleskooppivarsi, joka on helppo säätää eri käyttäjien pituuksien mukaan tai kompaktimpaan säilytykseen. Se suoriutui hyvin käyttöaikatestissämme imuroimalla jopa 43,5 minuuttia. Säilytysteline on myös hyvä apuväline, sillä se tarjoaa imurin säilytystilan, lataustilan kahdelle akulle ja kiinnitystelineen kahdelle suuttimelle."
Reviews.org
8.5/10
Arvosana
"Samsung Jet 90:n hinta on premium-luokkaa, mutta se tarjoaa korkealuokkaisia tuloksia. Se on helppo puhdistaa, toimii hyvin kaikilla pinnoilla ja sen akun kesto riittää useimpiin päivittäisiin imurointitehtäviin."
Digital Trends
8/10
Arvosana
"Pöly ei pääse pakoon Samsung Jet 90 -varsi-imurin imutehoa, eikä sen hävittäminenkään ole sotkuista."
Samsung Jet 90
Samsung Jet 90

Lue lisää varsi-imureista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0