Ninja Foodi AF300 Dual Zone Airfryer
Paras laatu

Ninja Foodi AF300 Dual Zone Airfryer

Jätä arvostelu
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
9.4/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #1 tuoteryhmässä Airfryerit
Ideal Home
9
T3
8
TechRadar
10
Expert Reviews
10
Real Homes
10
Finder.com
8

Ninja Foodi AF300 Dual Zone Airfryer vertailut

Tällaisia arvioita Ninja Foodi AF300 Dual Zone Airfryer on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Paras kaksilokeroinen air fryer" (Ideal Home)
"Paras airfryer kahden ruoan samanaikaiseen valmistukseen" (T3)

Ninja Foodi AF300 Dual Zone Airfryer arvostelut

Näin Ninja Foodi AF300 Dual Zone Airfryer on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

Ideal Home
9/10
Arvosana
"Mikä on parempaa kuin air fryer? Kaksi air fryeria, yhdessä laitteessa. Ninja Foodi AF300 Dual Zone -air fryerissä on kaksi erillistä ilmafriteerausvyöhykettä, joiden avulla voit paistaa kalaa ja ranskalaisia erikseen tai paistaa lisuketta, kuten mac and cheeseä, samalla kun ilmafriteeraat kanaa. Voit matchata tai synkronoida nämä kaksi lokeroa varmistaaksesi, että kaikki ateriasi osat valmistuvat samanaikaisesti."
T3
8/10
Arvosana
"Ninja Dual Zone Air Fryer tarjoaa mainion twistin ilmafriteeraukseen, sillä sen avulla voit kypsentää erillisiä ainesosia rinnakkain ja itsenäisesti. Se on erityisen kätevää jos sinulla on illallinen valmistettavana ja perheenjäsenet haluavat eri asioita. Jos syöt yksin, voit käyttää vain toista puolta friteerauskoneesta. Se on upea ja monipuolinen laite, joka harjoittelun myötä valmistaa nopeita aterioita vaivattomasti. Lisäksi käytössäsi on helppoja ja nopeita ohjelmavaihtoehtoja kiireisiin hetkiin, tai voit säätää ja hienosäätää kypsennysaikoja manuaalisesti."
TechRadar
10/10
Arvosana
"Onnistuneen ruoanvalmistuksen salaisuus piilee ajoituksessa, ja Ninja Foodi Dual Zone Air Fryer AF300 tekee siitä helppoa. Sen houkuttelevin ominaisuus on sen kyky kypsentää samanaikaisesti kahta erillistä ruokaa, jotka voidaan vieläpä ohjelmoida niin, että ne ovat valmiita syötäväksi samaan aikaan. Voit halutessasi käyttää Foodi Dual Zone Air Fryeria myös kahden erillisen ruoan kypsennykseen toisistaan riippumatta. Lisäksi tämä "kuusi yhdessä" -laite tekee paljon muutakin kuin vain ilmafriteerausta, sillä sen avulla voit myös rapeuttaa, paahtaa, uudelleenlämmittää, kuivata ja paistaa."
Expert Reviews
10/10
Arvosana
"Jos Ninja Dual Zone yhdistettäisiin Tefalin Genius XL 2in1 -laitteeseen, saisit täydellisen ilmankeittimen; siihen asti sinun on kuitenkin tyydyttävä jompaankumpaan. Minun valintani olisi Ninja.

Kaiken kaikkiaan Ninja Dual Zone on mielestäni paljon helppokäyttöisempi, ja arvostin suuresti sen lisätoimintoja, erityisesti mahtavaa Max Crisp -asetusta pakastetuille elintarvikkeille. Se on myös huomattavasti halvempi kuin Tefalin uusin Genius 2in1 -malli.

Se, että joudut palaamaan ilmakeittimeen ravistelemaan ruokaa kypsennyksen puolivälissä, ei ole ihanteellista, mutta tämä ei ole liian hankalaa, ja tulokset puhuvat puolestaan. Ninja Dual Zone Air Fryer AF300 on fantastinen tuote, jota suosittelen vilpittömästi."
Real Homes
10/10
Arvosana
"Ninja Foodi Dual Zone Air Fryer -ilmankeittimessä on kuusi kypsennystoimintoa ja lukemattomia tapoja tehdä kokkailusta helpompaa. Rakastamme myös sen astianpesukoneenkestävää muotoilua, joka sopii täydellisesti virtaviivaistamaan kaikkia ruoanlaittoon liittyviä tekijöitä."
Finder.com
8/10
Arvosana
"Se on kallis, mutta saat varmasti vastinetta lisähinnalle. Ei ole monia muita ilmafriteerauskeittimiä, joissa on kaksoisosastot ja jotka voivat synkronoida tai sovittaa kypsennysajat yhteen. Tee vaikutus vieraisiisi fish n chipseillä tai kotitekoisilla banaanisipseillä, ja vankalla valikoimalla erilaisia toimintoja. Jos voisit nähdä ruokasi kypsennyksen aikana eikä sinun tarvitsisi käännellä sitä tasaisen paistopinnan saavuttaaksesi, tämä air fryer olisi viiden tähden ihmekone."

Tuotetiedot: Ninja Foodi AF300 Dual Zone Airfryer

Mitat

31.5 x 37.5 x 35 cm

Teho (W)

2400

Tilavuus

7.6 l (2 x 3.8 l)

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla Ninja Foodi AF300 Dual Zone Airfryer kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ninja Foodi AF300 Dual Zone Airfryer
Ninja Foodi AF300 Dual Zone Airfryer

Lue lisää air fryereista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0