Microsoft Surface Headphones 2

Microsoft Surface Headphones 2

Jätä arvostelu
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun

Microsoft Surface Headphones 2 vertailut

Tällaisia arvioita Microsoft Surface Headphones 2 on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Parhaat kuulokkeet muhkealla bassolla ja loistavalla vastamelulla" (TechRadar: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Microsoft Surface Headphones 2 on teknologiajätin toinen yritys vastamelukuulokkeiden markkinoilla. Ne tarjoavat rutkasti parannuksia alkuperäisiin Surface-kuulokkeisiin samalla säilyttäen joitakin niiden parhaista ominaisuuksista."

"Microsoftin Surface Headphones 2 -kuulokkeissa on samat intuitiiviset säätimet äänenvoimakkuutta ja melunvaimennusta varten kuin alkuperäisissä, mutta uudistunut malli tarjoaa paremman äänenlaadun ja akun keston halvemmalla hinnalla."

Microsoft Surface Headphones 2 arvostelut

Näin Microsoft Surface Headphones 2 on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

TechRadar
9/10
Arvosana
"Microsoft Surface Headphones 2 ovat teknologiajätin voittoisa paluu henkilökohtaisen äänentoiston markkinoille. Ne tuovat joitakin keskeisiä parannuksia firman ensimmäisiin vastamelukuulokkeisiin verrattuna - ja vieläpä halvempaan hintaan."
CNET
8.1/10
Arvosana
"Loppujen lopuksi Surface Headphones 2 -kuulokkeet eivät ehkä ole suuri päivitys edellisestä mallista, mutta ne tarjoavat joitakin todellisia parannuksia ja maksaa 100 euroa vähemmän kuin alkuperäinen malli. Ne tarjoavat enemmän vastinetta rahalle ja ovat harkitsemisen arvoiset, erityisesti kotoa käsin työskenteleville Windows-käyttäjille. Ehkä seuraavassa versiossa äänenlaatukin kokee parannuksen."
The Verge
8/10
Arvosana
"250 dollarin hintaiset Surface 2 -kuulokkeet eivät ole millään mittarilla halvat, mutta ne tarjoavat kaikkinensa loistavaa vastinetta rahalle. Niissä on edelleen markkinoiden paras ohjausjärjestelmä, niiden melunvaimennus hoitaa hommansa, ja monipisteliitäntä on jotain, josta et halua luopua, kun olet kerran käyttänyt sitä. Jos et vaadi äärimmäisen huippuluokan ääntä, et pety."

Tuotetiedot: Microsoft Surface Headphones 2

Langattomat

Kyllä

Vastamelu

Kyllä

Akunkesto

15 h

Kuulokkeen rakenne

Suljettu

Paino (g)

290

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla Microsoft Surface Headphones 2 kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Microsoft Surface Headphones 2
Microsoft Surface Headphones 2

Lue lisää kuulokkeista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0