iRobot Roomba j7 Plus

iRobot Roomba j7+

879,00

Jätä arvostelu
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
9/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #9 tuoteryhmässä Robotti-imurit
PC Mag
9
TechRadar
9
The Verge
8
Tom's Guide
9
TechHive
9
Wired
9

iRobot Roomba j7+ vertailut

Tällaisia arvioita iRobot Roomba j7+ on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Paras välttämään lemmikkien kakat" (PC Mag)
2. sija - "Paras malli jos et halua siivota ennen imurointia" (TechRadar)
"Paras jätöksiä välttelevä robotti-imuri" (CNET)
Testivoittaja - "Kokonaisuutena paras robotti-imuri" (The Verge)

"Roomba j7 on tekoälyllä varustettu robotti-imuri, joka pystyy havaitsemaan ja välttämään tavallisia kompastuskiviä, kuten johtoja, kaapeleita ja koirankakkaa. Se toimii tyylikkäällä puhdistusalustalla, joka puhdistaa liat pois sen säiliöstä, jotta sinun ei tarvitse."

"Paras lemmikkien kakoille" (Tom's Guide)
Testivoittaja - "Paras kaiken kattava robotti-imuri" (TechHive)

"iRobotin Roomba-brändi on yhtä lailla synonyymi robotti-imureille kuin topsit ovat vanupuikoille. Roomba j7+, jossa on itsetyhjentyvä pölysäiliö ja ilmiömäinen esteiden välttämisteknologia - se välttää taatusti lemmikkieläinten kakkien päälle ajamisen - osoittaa miksi. Kaikki robotti-imureiden omistajat tietävät, miten paljon vaivaa lattialle jätetyt esineet voivat niille aiheuttaa. Tämän mallin kanssa sen ei pitäisi olla ongelma. Kirsikkana kakun päällä on tietenkin se, että j7+ on erinomainen siivooja."

Testivoittaja - "Absoluuttisesti paras" (Wired)
"Paras kokonaisuus" (CNN)

"iRobot j7+ on paras robotti-imuri, jonka voit ostaa juuri nyt, sillä siinä on yksinkertaisempi kartoitus, enemmän puhdistustehoa ja älykkäämpiä ominaisuuksia kuin missään muussa testaamassamme mallissa."

iRobot Roomba j7+ arvostelut

Näin iRobot Roomba j7+ on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

PC Mag
9/10
Arvosana
"Vaikka iRobotin Roomba j7+ -robotti-imuri on hintava, siinä on älykkyyttä yllin kyllin, sillä se välttää lemmikkieläinten jätökset takuuvarmasti ja sen itsetyhjentyvä säiliö tarkoittaa sitä, että sinun tarvitsee vain harvoin nostaa sormea."
TechRadar
9/10
Arvosana
"iRobot Roomba J7 Plus on tehokas robotti-imuri, joka kerää hienojakoista pölyä ja isompia roskia matoilta ja kovilta lattioilta ja väistää samalla esteitä, kuten latausjohtoja ja satunnaisia sukkia, jotka saattavat tulla sen tielle. Se on helppokäyttöinen, itsetyhjentyvä ja täynnä älyominaisuuksia, joiden avulla se voidaan asettaa imuroimaan vain silloin, kun olet poissa. Kaksoiskumiharjat estävät hiusten sotkeutumisen - mutta tämä robotti-imuri on kallis ja meluisa tyhjentäessään omaa pölysäiliötään."
The Verge
8/10
Arvosana
"iRobotin Roomba j7 on tällä hetkellä parhaista parhain - se tarjoaa erinomaisen puhdistustehon, vaikuttavan sovelluksen, runsaasti lisäominaisuuksia ja todella hienon muotoilun."
Tom's Guide
9/10
Arvosana
"Löytyykö kotoasi arvaamaton lemmikki? Luotettava Roomba j7+ väistää vahingot ja siivoaa silti hyvin."
TechHive
9/10
Arvosana
"Roomba j7+:n erinomainen puhdistusteho ja kehittynyt esteiden tunnistus tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon useimpiin kotitalouksiin, etenkin jos lemmikkisi ei ole täysin sisäsiisti."
Wired
9/10
Arvosana

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla iRobot Roomba j7+ kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

iRobot Roomba j7+
iRobot Roomba j7+

879,00

Lue lisää robotti-imureista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0