Dyson V8 Animal

Dyson V8 Animal

Jätä arvostelu
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 1
Lisää vertailuun
9.1/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #4 tuoteryhmässä Varsi-imurit
RTINGS
8.1
BobVila
9
Expert Reviews
10
Homes & Gardens
9
ModernCastle
9.6
TechRadar
9

Dyson V8 Animal vertailut

Tällaisia arvioita Dyson V8 Animal on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

2. sija - "Toiseksi paras" (The New York Times)

"Toimii paremmin matoilla, ei yhtä mukava käyttää [kuin V11 Animal]."

"Paras lemmikkien karvoille" (Forbes)
"Kunniamaininta" (RTINGS)

"Dyson V8 Animal ei suoriudu yhtä hyvin kuin Dyson V15 Detect millään pintatyypillä, mutta se toimii silti loistavasti paljailla lattioilla ja tekee hyvää jälkeä myös matoilla. Siinä ei ole pintatyypin säätöominaisuutta, mutta se on edullisempi ja se tarvitsee vähemmän ylläpitoa."

Dyson V8 Animal arvostelut

Näin Dyson V8 Animal on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

RTINGS
8.1/10
Arvosana
"Dyson V8 Animal on erinomainen valinta lemmikkieläinten jälkien siivoamiseen. Se puhdistaa helposti lemmikkien karvat kaikentyyppisiltä pinnoilta, ja siinä on irrotettava harjatela, jonka avulla on helpompi leikata pois kaikki sotkeentuneet karvat. Se ei ole kaikkein tukevimman tuntuinen imuri, mutta siinä on turboharja, joka auttaa puhdistamaan lemmikkieläinten karvat kangaspäällysteisistä huonekaluista, ja siinä on allergeeneja keräävä HEPA-suodatin."
BobVila
9/10
Arvosana
"Kodeissa, joissa on vähän tilaa tai joissa ruoanmurut ja koirankarvat esiintyvät säännöllisesti, Dyson V8 on välttämätön tuote, joka tarjoaa käyttäjille kompaktin ja yksinkertaisen tavan pysyä sotkujen vauhdissa."
Expert Reviews
10/10
Arvosana
"Ei yhtä hyvä kuin uusi Dyson V11 Absolute, mutta Dyson V8 Animal on halvempi vaihtoehto ja silti fantastinen pölynimuri."
Homes & Gardens
9/10
Arvosana
"Ne, jotka haluavat Dysonin - ja jotka osaavat arvostaa vahvaa suorittajaa, vaikka se ei olisikaan uusinta teknologiaa - tulevat rakastamaan siivousta Dyson V8 Animalilla, olipa heillä lemmikkejä tai ei."
ModernCastle
9.6/10
Arvosana
"Dyson V8 -imuri on yksi Dysonin tehokkaimmista varsi-imureista. Jopa 40 minuutin käyntiaika, useat lattianpuhdistuspäät ja HEPA-suodatin tekevät siitä monipuolisen varsi-imurin. Tämä Dyson voidaan myös muuttaa käsi-imuriksi, jolloin käyttäjät voivat valita tarpeen mukaan tarkempia puhdistustyylejä."
TechRadar
9/10
Arvosana
"Vaikka V11:n sisäänrakennetut anturit, LCD-näyttö ja imuteho tekivätkin meihin suuren vaikutuksen, se voi olla hieman raskas, eikä sen akku riitä vielä pitkiin puhdistuksiin. Onneksi se tekee imuroinnista todella helppoa, joten sinun ei tarvitse siivota niin pitkään."
Dyson V8 Animal
Dyson V8 Animal

Lue lisää varsi-imureista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0