- 40% Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

238,99

Jätä arvostelu
Hinta päivitetty 22 kesäkuun, 2024 09:24
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
8.7/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #12 tuoteryhmässä Kuulokkeet
Bosen 700-sarjan vastamelukuulokkeet tarjoavat huippuluokan melunvaimennuksen, mutta äänenlaatu ei pärjää parhaille kilpailijoille.
TechRadar
9
What Hi-Fi?
8
CNET
8.7
Tom's Guide
9
The Verge
8
Wired
8
The Guardian
10
PLUSSAT:
  • Uuden sukupolven melunvaimennus
  • Kirkas ja selkeä soundi
  • Loistavat puheluominaisuudet
  • Usean laitteen samanaikainen yhdistäminen
  • Miellyttävät ja tyylikkäät päässä
  • Intuitiiviset kosketusnäppäimet
MIINUKSET:
  • Ei pärjää luokkansa parhaille äänenlaadussa eikä akunkestossa
  • Ei voi taittaa kasaan

Bose Noise Cancelling Headphones 700 vertailut

Tällaisia arvioita Bose Noise Cancelling Headphones 700 on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

3. sija - "Paras aktiivinen melunvaimennus" (TechRadar: "Parhaat vastamelukuulokkeet")
Ne eivät aivan päihitä Sony WH-1000XM4:ää akun keston ja hinnan suhteen, mutta Bose 700 vastamelukuulokkeet ovat silti loistavat over-ear -kuulokkeet - ja parhaat Bose-kuulokkeet, jotka olemme arvostelleet.

""Paranneltu langattomuus ja vastamelu, sama äänenlaatu kuin edeltäjissään" (What Hi-Fi?)"

"Langattomat Bose 700:t ovat ensiluokkaiset vastamelukuulokkeet, joissa on yllättävän hyvä mikrofoni. Ne eivät tarjoa useimmille ihmisille yhtä hyvin vastinetta rahalle kuin Bose QC35 II:t, mutta ne ovat harkitsemisen arvoiset business-käyttäjille."

"Parhaat langattomat vastamelukuulokkeet" (The New York Times: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Bose 700 -kuulokkeet tarjoavat erinomaisen melunvaimennuksen. Niissä on matkustusystävällinen kevyt muotoilu, mutta myös korkea hinta."

"Erinomaiset puheluita varten" (CNET: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Bosen 700-vastamelukuulokkeet ovat kauan odotettu seuraaja Bose QuietComfort 35 II -mallille. Ne eivät ole valtava harppaus eteenpäin, mutta nämä kuulokkeet tarjoavat hieman paremman äänen ja melunvaimennuksen sekä huippuluokan toiminnallisuudet puheluihin. Ne ovat kokonaisvaltaisesti vahvat suorittajat, sillä niiden akku kestää jopa 20 tuntia ja niiden design on edeltäjäänsä kestävämpi (joidenkin mielestä QuietComfort 35 II -kuulokkeet ovat tosin hieman mukavammat)."

"Paras aktiivinen vastamelutoiminto vastamelukuulokkeissa" (Tom's Guide: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Bose 700:n ja Sony WH-1000XM4:n välillä on todella tiukka taistelu parhaiden vastamelukuulokkeiden tittelistä, mutta on kiistatonta, että Bosella on markkinoiden tehokkain aktiivinen vastameluteknologia. Piste."

"Bosen vastamelukuulokkeiden lippulaiva on parantaa QC35 II -kuulokkeista hienommalla muotoilulla, paremmilla kuuntelumikrofoneilla ja tehokkaan melunvaimennuksen paremmalla säädettävyydellä."

"Parhaat vastamelukuulokkeet toimistoon" (Wired: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Ikisuosikki Bose QC35 II on edelleen loistava melua vaimentava vaihtoehto, mutta Bosen uusimmat lippulaivakuulokkeet, Noise Canceling 700, vievät ykköspaikan business-käyttäjille. Niissä on erinomainen melunvaimennus, joka hiljentää naputtavat näppäimistöt tai puheliaat kämppikset paremmin kuin koskaan, ja niiden äänenlaatu ja akun kesto ovat hieman paremmat kuin QC35 II:n."

Bose Noise Cancelling Headphones 700 arvostelut

Näin Bose Noise Cancelling Headphones 700 on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

TechRadar
9/10
Arvosana
"Nämä briljantit Bose-kuulokkeet tarjoavat luokkansa parhaan melunvaimennuksen ja kuulostavat loistavilta, mutta ne eivät aivan päihitä Sony WH-1000XM3:n kuulokkeita akun keston ja hinnan suhteen. Ne ovat silti fantastiset over-ear-kuulokkeet."
What Hi-Fi?
8/10
Arvosana
"Vaikuttavat vastamelutoiminnot ja design, mutta epätäydellinen äänenlaatu ei oikeuta näin merkittävää hintalappua."
CNET
8.7/10
Arvosana
"Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet ovat erittäin mukavat, niissä on erinomainen melunvaimennus ja ne toimivat todella hyvin kuulokkeina puheluiden soittamiseen. Ne kuulostavat paremmilta kuin Quiet Comfort 35 II -kuulokkeet, ja niissä on runsaasti ominaisuuksia, kuten mahdollisuus handsfree Alexa- ja Bose AR -ominaisuuksiin. Melunvaimennustasot ovat säädettävissä ja ne toimivat ilman virtaa."
Tom's Guide
9/10
Arvosana
"Osta Bose 700 -kuulokkeet, jos haluat ultimaattiset aktiiviset vastamelukuulokkeet, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn musiikille ja puheluille."
The Verge
8/10
Arvosana
"Jos omistat jo jotkin edeltävät Bosen vastamelukuulokkeet (olettaen, että melunvaimennus on edelleen kunnossa), sinun kannattaa pysyä niissä. Sama pätee Sony 1000XM3:een. Mutta jos etsit juuri nyt uusia vastamelukuulokkeita eikä hinta ole esteenä, et juuri parempaa kokonaispakettia voi löytää. Mukavuus on kohdallaan, Bosen melunvaimennus on paras mahdollinen, ne kuulostavat hyvältä ja useamman laiteparin muodostaminen on jotain, jota arvostat nopeasti. Etkä halua enää koskaan palata puhumaan ihmisille muilla kuulokkeilla."
Wired
8/10
Arvosana

Tuotetiedot: Bose Noise Cancelling Headphones 700

Langattomat

Kyllä

Vastamelu

Kyllä

Akunkesto

20 h

Kuulokkeen rakenne

Suljettu

Paino (g)

289

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla Bose Noise Cancelling Headphones 700 kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Bose Noise Cancelling Headphones 700

238,99

Lue lisää kuulokkeista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0