Blueair Blue Pure 411
Paras hinta

Blueair Blue Pure 411

Jätä arvostelu
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
9.1/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #5 tuoteryhmässä Ilmanpuhdistimet
Blueair Blue Pure 411 tarjoaa erinomaista puhdistustehoa pieniin tiloihin. Se on erittäin yksinkertainen laite: siinä on vain yksi nappi. Jos kaipaat ilmanpuhdistinta pieneen tilaan ilman ylimääräisiä hienouksia, niin Pure 411:n hinta-tehosuhdetta on vaikea peitota.
T3
8
Air Purifier First
9.5
PLUSSAT:
  • Tekee mitä lupaakin
  • Eri värivaihtoehtojen ansiosta istuu moneen sisustukseen
  • Energiatehokas
  • Erittäin hiljainen pienellä teholla
MIINUKSET:
  • Ei järin tehokas pienellä teholla
  • Suodatin pitää vaihtaa puolen vuoden välein

Blueair Blue Pure 411 vertailut

Tällaisia arvioita Blueair Blue Pure 411 on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Paras ilmanpuhdistin pieneen tilaan" (Tom's Guide)

"Blue Pure 411 erottuu edukseen hinnassa ja tehokkuudessa. Puhdistin on edullinen ostaa ja ylläpitää, ja se kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa kuin useimmat muut tutkimamme ilmanpuhdistimet. Laite on myös pieni ja hiljainen, joten se on erinomainen valinta makuuhuoneeseen. Lisäksi sen kompakti koko on ihanteellinen pienempiin tiloihin tai asuntoihin."

"Paras pieniin huoneisiin" (CNET)

"Blueair Blue Pure 411 on yksinkertainen, suoraviivainen ilmanpuhdistin, jossa on älykäs muotoilu ja joka tarjoaa erinomaisesti vastinetta rahalle. Siinä on hiukkas- ja hiilisuodatin (aktiivihiilisuodatin poistaa hajut, lemmikkieläinten hilseet, ilmassa olevat allergeenit ja kaasumaiset ilmansaasteet), joka toimii hyvin 15 neliön huoneissa, mikä tekee siitä kaiken kaikkiaan parhaan ilmanpuhdistimen pieniin huoneisiin. Jotkin laitteet, kuten Sharpin Air Purifier, eivät tarjoa näin paljon puhdistustehoa edes lähes kaksinkertaiseen hintaan."

"Paras budjettivalinta" (The New York Times, 2020)
"Hiljaisin ilmanpuhdistin" (Wired)

"Pure 411:ssä on "ikeamaista" yksinkertaisuutta, sekä esteettisesti että mekaanisesti. Suodattimen vaihtaminen tapahtuu irrottamalla tuuletinosa ilmansuodattimesta ja vetämällä sitten pestävä kankainen esisuodatinsukka pois suodattimesta. Yläosassa on yhden kosketuksen säätö: paina kerran matalaa tehoa varten, toisen kerran keskitehoa varten, kolmannen kerran korkeaa tehoa varten ja neljännen kerran sulkeaksesi laitteen. Siinä kaikki. Ei älypuhelinsovellusta, ei näyttöä, ei älykästä tilaa. Se voi kierrättää 15 neliömetrin huoneessa viisi kertaa tunnissa. Nukuin niin, että Pure 411 oli vain kahden metrin päässä päästäni, enkä kuullut mitään, kun se oli alhaisella teholla. Hiljaisuuden ja kapean muotoilun ansiosta se on ihanteellinen pieniin makuuhuoneisiin."

"Paras ilmanpuhdistin pieniin huoneisiin" (Gear Patrol)

"Hanki Blueair 411 enintään 15 neliön suuruisiin huoneisiin. Se suorittaa jopa viisi ilmanvaihtoa tunnissa, ja se painaa vain kolme kiloa, joten voit helposti kuljettaa laitetta huoneesta toiseen ilman ongelmia. Kangas-esisuodatin, joka on konepestävä ja auttaa pidentämään HEPA-suodattimen käyttöikää, on saatavana eri väreissä sisustukseesi sopivaksi, joten se ei näytä liian steriililtä tarkkaan suunnitellussa kodissasi. Sen 360 asteen ilmanottoaukon ansiosta voit sijoittaa puhdistimen lähes minne tahansa ja silti saada huipputehot. 411 on myös energiatehokas, toisin kuin useimmat muut markkinoilla olevat mallit, mikä tekee tästä budjettivalinnasta hyvän diilin myös pitkällä aikavälillä."

"Tyylikkäin ilmanpuhdistin" (Forbes)

Blueair Blue Pure 411 arvostelut

Näin Blueair Blue Pure 411 on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

T3
8/10
Arvosana
"Blueair Blue Pure 411 on suurin piirtein niin yksinkertainen kuin eri vimpaimet vain voivat olla. Se on kompakti putkilo, jossa on vain yksi nappi päällä, mutta se on hiljaisen tehokas siinä mitä se tekee."
Air Purifier First
9.5/10
Arvosana
"Blueair Blue Pure 411 on pieni mutta tehokas ilmanpuhdistin. Se on helppokäyttöinen, ja suosittelemme sitä ihmisille, jotka eivät tarvitse ylimääräisiä hienouksia. Tämä ilmanpuhdistin tekee tehtävänsä huoneessa kuin huoneessa. Pidän tämän laitteen muotoilusta paljon ja uskon, että useimmat ihmiset pitävät siitä myös. Vaikka Blue Pure 411 -puhdistimella ei ole True HEPA -sertifikaattia, se poistaa hyvin pienet hiukkaset ilmasta."

Tuotetiedot: Blueair Blue Pure 411

Melutaso (minimi, dB)

17

Melutaso (maksimi, dB)

46

Puhdistusalue (m²)

15

Clean Air Delivery Rate (CADR) pöly

200

Clean Air Delivery Rate (CADR) siitepöly

220

Clean Air Delivery Rate (CADR) savu

180

HEPA-suodatin

Kyllä

Hiilisuodatin

Kyllä

Kaukosäädin

Ei

Sovellusohjaus

Ei

Viilennys

Ei

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla Blueair Blue Pure 411 kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue lisää ilmanpuhdistimista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0