- 30% Apple AirPods Pro
Paras laatu

Apple AirPods Pro

195,07

Jätä arvostelu
Hinta päivitetty 25 toukokuun, 2024 15:39
Lisää toivelistalleLisätty toivelistallePoistettu toivelistalta 0
Lisää vertailuun
8.9/10 (Expert score)
Tuote on sijalla #3 tuoteryhmässä Langattomat nappikuulokkeet
Jos sinulla on iPhone, niin Apple AirPods Prot ovat loistava valinta nappikuulokkeiksi. Ne eivät varsinaisesti päihitä kilpailevia huippumalleja millään yksittäisellä osa-alueella, mutta ne istuvat Applen ekosysteemiin niin saumattomasti, että niitä on su
TechRadar
9
What Hi-Fi?
8
RTINGS
7.5
CNET
8.7
PC Mag
8
Tom's Guide
10
Wired
8
PLUSSAT:
  • Poikkeuksellisen mukavat käyttää
  • Kolme erikokoista tulppaa varmistavat istuvuuden
  • Vahvat vastameluominaisuudet
  • Tasapainoinen ja nautinnollinen ääni
  • Läpikuulumistila laskee taustamelut läpi loistavasti
  • Tilaääni dynaamisella pään seurannalla
MIINUKSET:
  • Äänenlaatu ei vedä vertoja kilpaileville malleille
  • Melkoisen hintavat

Apple AirPods Pro vertailut

Tällaisia arvioita Apple AirPods Pro on saanut eri medioiden tuotevertailuissa ja testeissä, kun sitä on verrattu kilpaileviin parhaisiin malleihin:

"Täydelliset vastamelunappikuulokkeet Apple-faneille" (TechRadar: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Applen viimeisimmät täysin langattomat nappikuulokkeet tulevat vastamelutoiminnon ja paremman istuvuuden sekä äänenlaadun kera kuin aiemmat Apple AirPodsit."

"Uudet vastamelulla varustetut AirPodit ovat voitettavissa äänen suhteen, mutta niitä on ilo käyttää jatkuvasti" (What Hi-Fi?: "Parhaat vastamelukuulokkeet")
"Mukavampi vaihtoehto vastamelunappikuulokkeissa" (RTINGS: "7 parasta vastamelukuuloketta")

"Jos haluat aktiivivastamelunappikuulokkeet, joissa on mukavampi istuvuus, saatat pitää enemmän Apple AirPods Pro -nappikuulokkeista. Niiden aktiivinen vastamelu on hieman huonompi kuin Bosen QuietComforteissa, mutta niiden muotoilu on pienempi ja mukavampi, joten saatat mieluummin pitää niitä pitkillä lennoilla tai toimistopäivinä."

"Huomaamattomimmat vastamelukuulokkeet" (CNET: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Vaikka AirPods Prot eivät ehkä kuulosta aivan niin maagisilta kuin hintaansa nähden toivoisit, ne ovat silti loistavat täysin langattomat nappikuulokkeet. Tämä johtuu suurelta osin niiden erinomaisesta muotoilusta ja istuvuudesta, parannetusta bassotoistosta ja tehokkaasta melunvaimennuksesta. Nyt ne on päivitetty spatial audio -tilalla, joka on uusi virtuaaliäänitila elokuvien ja tv-ohjelmien katseluun (toimii vain iPhoneilla ja iPadeilla, joissa on iOS 14)."

"Parhaat vastamelunappikuulokkeet iPhone-käyttäjille" (PC Mag: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

"Applen täysin langattomat AirPods Pro -kuulokkeet ovat huomattavasti paremmat kuin niiden perusmalli, sillä niissä on hyvä melunvaimennus, laadukas äänentoisto ja paljon parempi istuvuus korviin, mikä oikeuttaa lisähinnan."

"Parhaat AirPodit melunvaimennukseen" (Tom's Guide: "Parhaat vastamelukuulokkeet")

Apple AirPods Pro arvostelut

Näin Apple AirPods Pro on menestynyt eri medioiden arvosteluissa.

TechRadar
9/10
Arvosana
"Jos olet iPhone-käyttäjä ja olet pohtinut täysin langattomien kuulokkeiden hankkimista, Apple AirPods Pro on loistava valinta. Uusi vastamelutoiminto on näppärä ja hyödyllinen, ja parannukset äänenlaadussa ja muotoilussa ovat erittäin tervetulleita - vaikka ne ovatkin melko kalliit."
What Hi-Fi?
8/10
Arvosana
"Melua vaimentavat AirPods Pro -kuulokkeet ovat voitettavissa äänenlaadun suhteen, mutta niitä on mukava käyttää koko päivän joka päivä - varsinkin jos käytät Applen laitteita."
RTINGS
7.5/10
Arvosana
"Apple AirPods Pro -kuulokkeet sopivat erinomaisesti työmatkoihin. Nämä nappikuulokkeet ovat pienikokoiset ja kevyet, joten ne on helppo ottaa mukaan matkalle. Niissä on aktiivinen melunvaimennus, joka voi estää bussien ja lentokoneiden moottoreiden matalan jyrinän. Valitettavasti niiden yli viiden tunnin jatkuva toistoaika ei ehkä riitä pitkiin matkapäiviin, mutta niiden latauskotelo antaa tarvittaessa noin viisi lisälatausta."
CNET
8.7/10
Arvosana
"Voittoisan muotoilun ja istuvuuden, parannetun bassotoiston, tehokkaan melunvaimennuksen ja erinomaisen puhelunlaadun ansiosta nämä ovat huippuluokan täysin langattomat nappikuulokkeet."
PC Mag
8/10
Arvosana
Tom's Guide
10/10
Arvosana
"Aktiivisen vastamelun, parannellun istuvuuden ja hikoilunkestävyyden ansiosta AirPods Prot ovat ultimaattiset nappikuulokkeet."

Tuotetiedot: Apple AirPods Pro

Langattomat

Kyllä

Vastamelu

Kyllä

Akunkesto

5 h (kuulokkeet) + 24 h (kotelo)

Kuulokkeen rakenne

Suljettu

Paino (g)

5.4

Käyttäjien kokemuksia

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Jätä arvostelu

Kukaan ei ole vielä jättänyt kokemuksia.

Onko sinulla Apple AirPods Pro kokemuksia? Kerro meille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Apple AirPods Pro

195,07

Lue lisää kuulokkeista

Arvostelu.net
Logo
Vertaile tuotteita
  • Total (0)
Vertaa
0